Módszerek

Holisztikus szemléletű segítő vagyok. Amikor eljössz hozzám fontosnak tartom, hogy átbeszéljük azt, hogy most hogyan érzed magad testileg, érzelmileg-lelkileg, illetve hogy milyen életmódot folytatsz. Majd egyeztetjük a céljaidat is. A kezelést, ezeket figyelembe véve tervezzük meg együtt. Izomtesztelést szinte mindig végzek, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy tényleg mire van szükséged a tudatalattid visszajelzései alapján. Soha nem erőltetnék egyetlen módszert, vagy diétát se senkire. Mert, ami nekem jó az lehet, hogy Neked nem. Az elsődleges számomra, hogy úgy érjünk el eredményt, hogy közben nem sanyargatod, hanem jól érzed magadat a bőrödben.

KINEZIOLÓGIA

2018.10.23

A kineziológia segítségével a múltban történt eseményekhez tartozó negatív programokat oldjuk fel, melyek a jelen döntéseinkre is kihatással vannak, bármilyen témára vonatkozóan, amelyben jobbulást, pozitív változást szeretnénk elérni. Ez azért előnyös, mert ily módon az életünk minden területén beindulhat az öngyógyulás.

THETAHEALING

2018.10.21

A ThetaHealing® technikáját mára már világszerte nagy sikerekkel alkalmazzák széles körben, akár egyéni és párterápiában, coach foglalkozások keretein belül.

Az EFT gyengéd és mégis nagyon hatékony módszerének segítségével képesek lehetünk az energetikai egyensúlyunkat helyreállítani, aminek hatására a test öngyógyító folyamatai beindulhatnak.

A distressz hatásai ártalmasak. Nem lehet magunkat minden stresszhelyzettől megóvni, viszont kezelni tudjuk. Így nem fog megbetegíteni. Ehhez kínálok egyszerű és bizonyítottan hatásos gyakorlatokat, amit bárhol, bármikor elvégezhetsz, beépítve a mindennapjaidba.

Útmutató

A kezelés időtartalma: 1- 1,5 óra 

Az egyéni kezelés ára: 12.000 Ft / alkalom

Mi a tapasztalat? Nap mint nap tapasztalom azt, hogy a módszert igénybe vevő emberek, sokszor olyan problémáktól tudnak megszabadulni, amitől más módon eddig még nem sikerült nekik. A kilátástalanság állapotától eljuthatunk a megoldásokig! Nem kell ismerni, vagy hinni benne, mert működéséhez már elegendő az együttműködési szándék is. Az első kezeléssel beindulhat már az öngyógyító folyamat, nagyon gyakran tapasztalható változás. Biztonságosan azonban 4-5 alkalom után várható jelentős javulás.

Gyakorlati útmutató: Megerősítésként házi feladatokat is kaphatsz. A jó állapot fenntartása és a még hatékonyabb fejlődés megtámogatására javaslom az otthoni gyakorlatokat és a csoportos foglalkozásokat is.

Mire figyelj a kezelés után? Kezelések után sok tiszta vizet kell fogyasztani. Javasolt a testmozgás, mivel az a kezelések hatékonyságát növelik. Ezen kívül - mivel nagyon személyre szabott módszer- minden teendőt ismertetek találkozásunk alkalmával. Kezelésre nem kell semmit hozni, csak magunkat és elhatározásunkat, hogy pozitív irányba tereljük életünket.

Miben segíthet? A teljesség igénye nélkül:

- A testi-lelki-szellemi egyensúly helyreállításában és fenntartásában

- Az önbizalom és az önértékelés pozitív megerősítésében

- Kreativitásunk és képességeink kibontakoztatásában

- Tanulásban

- A céljaink elérését akadályozó belső akadályok felszámolásában (kapcsolati, anyagi, egészséggel kapcsolatos elakadásnál)

- A stresszek és félelmek kezelésében

- A kommunikáció és az önkifejezés útjában álló gátak feloldásában

- Döntéshelyzetekben, egyéni választásunk meghozatalában

- Kapcsolataink mélyítésében

- Munkahelyi, családi konfliktusok

- Önmagunk megismerésében, tudatosságunk fejlesztésében és belső harmóniánk kialakításában

- Életminőségünk javításában

Jelen választásainkat a múltban átélt traumáink és örömeink befolyásolják, viszont a ma hozott döntéseink alapozzák meg a jövőnket. Ha fel tudjuk oldani a múlt traumáit és erősíteni tudjuk az örömöket, választásainkkal azt a jövőt építjük, amelyet valójában akarunk.

Az egyéni és csoportos foglalkozások nem helyettesítik az orvosi diagnózist és kezelést!!!