KINEZIOLÓGIA

2018.10.23

A kineziológia segítségével a múltban történt eseményekhez tartozó negatív programokat oldjuk fel, melyek a jelen döntéseinkre is kihatással vannak, bármilyen témára vonatkozóan, amelyben jobbulást, pozitív változást szeretnénk elérni. Ez azért előnyös, mert ily módon az életünk minden területén beindulhat az öngyógyulás.

"A test soha nem hazudik, ha a megfelelő kérdést tesszük fel a megfelelő módon. "
Dr. George Goodheart 

A kineziológia Magyarországon 1997 óta a természetgyógyászathoz tartozó hivatalosan elismert szakma. 

A kezelés egy rövid, ismerkedő beszélgetéssel indul. Majd rátérünk arra, hogy mely életterületeken szeretnél változtatni. Az izomtesztelés segítségével (izomtesztelés a kineziológia vizsgáló módszere, az alkar gyengéd megnyomásával történik), a tudatalatti tartalmakat tudjuk megvizsgálni. Pontos, egyértelmű válaszokat ad, nincs ok a találgatásra.

Az izomteszteléssel, a tudatalattiban eltárolt múltban átélt események, információk akkor is kideríthetők, ha nem emlékszünk rájuk. A pozitív ingerek erősítik, a negatív ingerek gyengítik vázizmainkat. Az izomtónus változásának vizsgálata segíti nekünk abban, hogy a felszínre hozzuk a jelen problémánk gyökerét. A hallott és érzékelt információkra az agyunk reagál, és ez vizsgálhatóvá válik a tesztelt izom tónusában. Ezt nevezzük bio-feedback-nek (izom-visszacsatolásnak).

Miután tudjuk, hogy hol alakult ki blokk, ott a megfelelő korrekcióval, illetve érzelmi stressz oldással egy "nagytakarítást" végzünk, hogy ezután szabadon áramolhasson az éltető energia és beindulhasson a javulás. 

Én a OneBrain kineziológiával dolgozom. A kineziológiának ez az az ága, amely több száz korrekciót és számos érzelmi stresszoldó technikát tartalmaz, melyek közül izomteszteléssel mindig a legmegfelelőbbet választjuk ki Neked.