THETAHEALING

2018.10.21

A ThetaHealing® technikáját mára már világszerte nagy sikerekkel alkalmazzák széles körben, akár egyéni és párterápiában, coach foglalkozások keretein belül.  


"Néha elég csak beszélni dolgokról, hogy aztán megjelenjenek az életedben, ám ez csak 30-40 százalékos valószínűséggel történik meg. A vizualizáció 50 százalékra növeli az esélyeket. A théta-állapot azonban rendkívüli mértékben megnöveli a valóra váltás esélyét. A théta-állapotban történő teremtés esetében a megvalósulás esélye 80-90 százalék".
Vianna Stibal 

A ThetaHealing® technikáját mára már világszerte nagy sikerekkel alkalmazzák széles körben, akár egyéni és párterápiában, coach foglalkozások keretein belül. Japánban a kórházakban is alkalmazzák, Indiában több helyen az oktatás része. A theta agyhullámban végzett kezelés nagyon gyors és hatékony. A hatása hasonlatos a hipnózisban végzett kezelésekéhez, de mégis teljesen biztonságos és végig ébren vagyunk. Theta agyhullámok természetes módon is keletkeznek az agyunkban a mindennapok során, rögtön elalvás előtt, illetve felkelés után, egy nagyon rövid időre.

A konzultáció során, egy mindenki által könnyen elsajátítható vezetett meditációs technika segítségével tudatosan theta agyhullámokra kapcsolunk (mérhető). Ez a rendkívül tiszta tudatosság állapota. A Theta meditációban hozzáférünk a tudattalan tartalmához, a negatív hitrendszerekhez és érzelmi blokkokhoz. A pszichológiában is használatos ásás, illetve a kineziológiában is használt izomtesztelés módszerét alkalmazzuk, hogy feltérképezzük a jelenlegi problémánk gyökerét.  

A  konzulens a theta állapotban történő beszélgetés keretében segít a kliensnek megtalálni az adott fizikai vagy lelki probléma hátterét, azokat a gondolati, érzelmi mintákat, amelyek a jelent pillanatban irányítják az életét. A beszélgetés során egy ún. ásást csinálunk közösen, ahol egy vezetett beszélgetésen keresztül a kliens ráláthat az adott problémája gyökerére. Megvizsgáljuk, hogy honnan ered az adott blokk, vagy elakadás. A theta agyhullám lehetőséget ad arra,  felszínre hozzuk a tudatalattiban megbújó mintákat. Ebben az állapotban mintha egy "magasabb nézőpontból" látnánk magunkra, ezáltal könnyebben meg tudunk válni önszabotáló szokásainktól, hitrendszereinktől és helyettük képesek vagyunk befogadni egy pozitívabb megoldást.